Read More

Top 5 iPhone hoesjes

De verschillen tussen de iPhone hoesjes. Welk hoesje is nou echt handig en welk leren iPhone hoesje is de absolute nummer 1, lees het allemaal in deze iPhone hoesjes top 5.


Je hebt een nieuwe iPhone gekocht, misschien nog een iPhone 4, maar waarschijnlijk een iPhone 5. Er zit nu dus dagelijks een ontzettend duur stukje technologie in je zak. Hoe kies jij er voor om deze te beschermen? Je wilt je geliefde smartphone natuurlijk niet binnen een half jaar alweer vervangen. Het is dan wel het nieuwste op het gebied van technologie, maar je hoeft het maar 1x te laten vallen en het kan al gebeurd zijn. Daarnaast wil je natuurlijk ook geen krassen en deuken in je iPhone. We kunnen dus al snel de conclusie trekken dat het tijd is voor een iPhone hoesje.

Voordat ik de top 5 zal onthullen wil ik eerst nog even wat algemene dingen kwijt waar je op moet letten als je een iPhone hoesje koopt. Er zijn altijd een aantal basis functionaliteiten die iPhone hoesje moet hebben naar mijn mening. Een aantal zaken zijn misschien heel vanzelf sprekend, maar misschien niet voor iedereen. Hieronder staat het lijstje waar je op moet letten bij het kopen van een iPhone hoesje.

  •  Design: Hoe ziet het iPhone hoesje er uit? Is het een case die bi je past, heel hip of trendy is?
  • Bescherming: Word je iPhone helemaal beschermd? Dit is zeker voor vrouwen die hun iPhone in hun tas dragen belangrijk, want daar zit deze vaak los in met een hoop andere spullen. Het is dan dus belangrijk dat ook je voorkant beschermd is.
  • Snel: Bovenstaande punten zijn natuurlijk belangrijk, maar als je elke keer te laat bent met het opnemen van je iPhone, of je hoort hem niet overgaan, dan heb je er natuurlijk niks aan.

Dat waren de tips vooraf. Nu over naar de top 5 iPhone hoesjes.


Leren iPhone hoesje krokodil
5

Wild Croco

Dit iPhone hoesje beschermd je iPhone optimaal en hoort dan ook absoluut thuis in de top 5 iPhone hoesjes. Je iPhone is aan de voorkant en aan de achterkant beschermd. Het leer van deze iPhone case veert een beetje, hierdoor is het voor dit hoesje ook mogelijk de iets zwaardere klappen op te vangen. Deze krokodillen print is op dit moment ontzettend hip, dus wil jij een goede bescherming en hip zijn dan is deze iPhone insteekhoes ideaal voor jou. Deze beschermhoes kost btw maar €20,-!


4

Smart Case

Deze iPhone case mocht absoluut niet ontbreken in het lijstje van top 5 iPhone hoesjes. Dit is namelijk meer dan alleen bescherming voor je iPhone. In deze lederen iPhone case kan je aan de voorkant ook nog een pasje kwijt, of wat briefgeld. Ga je dus lekker een avondje stappen en je hebt geen zin om je portemonnee mee te nemen. Stop deze iPhone hoes in je zak met een pasje en wat cash en je kan er de hele avond tegen aan.

iPhone hoesje voor pasjes

 


One Response


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(*)
@