Read More

Zomerse iPhone hoesjes. Ben jij al klaar voor de zomer?

De zomer komt er aan, dus bestel snel een nieuw leuk zomers iPhone hoesje. We hebben verschillende modellen leren iPhone hoesjes die er voor zorgen dat je helemaal klaar bent voor komende zomer!


De zon begint rustig aan weer een beetje te schijnen het gras word groener. Je stoft je zomerse kleding weer af en legt en op een prominente plek in kledingkast. Iedereen om je heen is weer een stuk vrolijker. Je weet het zeker: De zomer komt er nu echt aan! Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een aantal nieuwe zomerse iPhone hoesjes ontworpen. Een van deze model heet de “Embroidery” vernoemt naar het stiksel wat de voorkant van dit zomerse iPhone hoesje siert. Deze leren iPhone hoesjes zijn te bestellen in 4 verschillende kleuren en met 2 verschillende stiksels. Zo heb jij altijd het zomerse iPhone hoesje wat je leuk vind. Deze lederen iPhone cases zijn in de volgende kleuren beschikbaar: bruin, grijs cognac en zwart.

Zomerse iPhone hoesjes van leer

Trendy zomerse iPhone hoesjes voor maar €24,95 incl verzending

Het Siena leer wat gebruikt is voor deze iPhone hoesjes komt uit Toscana in Italië. Deze regio is al eeuwen lang de beste plek ter wereld om een hoogwaardige kwaliteit leer te kopen. De kunst van het leerlooien word hier al generaties lang binnen de families aan elkaar door gegeven. Deze cultuur binnen de regio zorgt er voor dat het barst van de ervaring binnen het leer looien. Door de kleine oppervlakte van de telefoonhoesjes kunnen wij bij ledereniPhonehoesjes.nl er voor zorgen dat u nu ook van deze top kwaliteit leer kan genieten. Het voordeel van een leren iPhone hoesje zoals deze is dat het leer eigenlijk steeds mooier word naarmate je het leder langer gebruikt.

Deze iPhone hoesjes zijn te bestellen voor elk model iPhone, dus leren iPhone 4 hoesjes, leren iPhone 5 hoesjes en zelfs nog iPhone 3 hoesjes. Uiteraad passen de hoesjes ook allemaal in de S variant van de hiervoor genoemde modellen.

Ben jij overtuigd van deze leuke zomerse iPhone hoesjes gemaakt van echt leer? Klik dan hieronder snel door naar de bestel pagina en bestel jou leren iPhone hoesje. Bestel je voor 15.00 uur, dan word het hoesje dezelfde dag verstuurd!

Naar bestelpagina!

 


One Response

  1. Hoes nr 2 en hoes nr 6 zijn overigens niet voor een iPhone, die hbeben we er bij gedaan voor de mensen die geen iPhone hbeben. Het is een universeel hoesje, waar een iets kleinere telefoon dan een iPhone in past. Ik dacht ik meld het even voordat mensen denken dat daar ook een iPhone in gaat passen. Succes verder allemaal!Groetjes


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(*)
@