Kerstmis komt er aan. Wil jij een passend leren iPhone 5 hoesje?

De kerst komt er aan en daarmee de mooie chique kleding. De mooie sieraden worden weer uit de kast gehaald en het tafelzilver opgepoetst. Tegenwoordig is je smartphone zo’n groot deel van je leven geworden dat deze natuurlijk niet achter kan blijven bij al deze feestelijkheden. Daarom is er nu een ontzettend leuk iPhone 5 kerst hoesje. Dit leren iPhone 5 hoesje is ingelegd met luxe strass steentjes wat voor een chique fonkelende uitstraling zorgt.

 

Kerst iPhone 5 hoesje

 

 

iPhone 5 hoesje Kerst

Dit gezellige kerst hoesje voor de iPhone 5 is van modefabrikant itZbcause. Hierdoor bent u verzekerd van een top kwaliteit leer. Daarnaast zijn de iPhone hoesjes van itZbcause ook altijd zeer scherp geprijsd. Dit Het hoesje wat hier rechts te zien is kost bijvoorbeeld maar €24,95 en dat is inclusief verzendkosten! Alle iPhone hoesjes van itZbcause worden daarnaast nog geleverd in een leuk zwart doosje, waardoor dit ook een leuk hoesje is om cadeau te geven.

 

Bestel uw kersthoesje

 

Dit iPhone 5 hoesje kerst, genaamd crystal, is naast voor de iPhone 5 ook te bestellen voor de iPhone 4, de iPhone 4s, Galaxy S3, Galaxy S4 en Nexus 5. Voor alle toestellen geld hetzelfde namelijk voor 15.00 uur besteld is dezelfde dag nog verstuurd. Dit versturen is gratis binnen Nederland. Dit iPhone 5 hoesje is uiteraard niet alleen geschikt voor de kerst, maar kan tijdens elke feestelijke gelegenheid. Geef naast je zelf ook je smartphone een beetje verziering.