iPhone hoesje krokodil

iPhone hoesjes met krokodillen print. We hebben verschillende kleuren en verschillende croco prints op de iPhone cases


Classic iPhone hoesje krokodil

Dit is de klassieke versie van het iPhone hoesje met krokodillenprint. Het is een stijlvol hoesje met een fijne print. Het leer van dit iPhone hoesje komt uit Italië. Deze leersoort zijn we tegengekomen op een van onze reizen door Italië op zoek naar de beste leerkwaliteiten. Het leer van dit iPhone hoesje is onder grote druk gebrand met de krokodillen print. Hierdoor is het niet alleen een tekening op het leer, maar kan je de print in het leer voelen.

Naast de kwaliteit van het leer is er ook aan het design gedacht. Aan de onderkant van deze lederen iPhone case is een opening gemaakt. Door deze opening kan je de Apple iPhone opladen terwijl deze in de beschermhoes zit. Daarnaast kan je dankzij dezelfde opening de iPhone snel uit de leren beschermhoes drukken. Hierdoor mis je nooit meer een telefoongesprek. Is dit leren iPhone hoesje met krokodillen print iets voor jou? Klik dan snel door, want deze case is beschikbaar voor iPhone 5, iPhone 4 en iPhone 3.

Read more

 

iPhone hoesje krokodil

iPhone hoesje croco print


iPhone hoesje krokodil stoer

Stoer iPhone hoesje krokodillenprint

Stoer iPhone hoesje krokodillenprint

Ben jij op zoek naar een iPhone hoesje krokodillen print, maar dan net even stoerder dan de case die hierboven staat? Dat kan! Dit is de Wild Croco. Dit iPhone hoesje heeft een vergelijkbare krokodillenprint, maar er is een veel stoerdere leersoort gebruikt om dit deze leren iPhone case z’n unieke uitstraling te geven. Het leer is ruig en stoer en komt uit Italië, Bologne. Dit gebied is van oudsher een streek waar veel leer geproduceerd word en waar families al jaren lang de kunst van het leerlooien aan elkaar door geven. Het leer voor dit iPhone hoesje is zo stoer gemaakt door het leer in een grote droogtrommel te gooien met stenen en grind.

Dit iPhone hoesje met krokodillen print is er voor alle modellen Apple iPhone. Het maakt dus niet uit of je een iPhone 3 hoesje met krokodillen print wilt, of iPhone 4 hoesje krokodillenprint wilt het is beschikbaar. Verder heeft dit leren iPhone hoesje een slim design. Hierdoor kan je je smartphone opladen terwijl deze in de beschermhoes zit. Daarnaast kan je via de opening aan de onderzijde de iPhone snel uit de case verwijderen.

Read more