Leren iPhone hoesje studs

De stoere studs die je overal in de fashion wereld tegen komt. Nu ook op jou leren case. Wil jij een stoer iPhone hoesje studs, dan is deze voor jou.


iPhone hoesje studs

Leren iPhone hoesjes met studs

iPhone hoesje met studs

Studs zijn helemaal hip en trendy. Daarom hebben we nu leren iPhone hoesjes met studs. Het mode beeld met de studs zal voorlopig nog wel even blijven. Genoeg reden dus om ook je Apple iPhone in een modisch jasje te steken. Wil jij naast je tas en schoenen ook je iPhone hoesje helemaal fashionable hebben, dan is deze case ideaal voor jou! De studs zijn in de kleur oud zilver en zorgen er voor dat jou trendy iPhone hoesje er helemaal uitspringt.

iPhone hoesjes met stoere studs

Dit bruine iPhone hoesje met studs is gemaakt van een premium kwaliteit Italiaans leer. Dit leer heeft een heel mooi Pull-up effect wat betekend dat het licht kleur verloop heeft. Het leder van deze iPhone case leeft nog echt en zal steeds mooier worden naar maten deze langer gebruikt word. Door de bruine kleur van dit iPhone hoesje studs kan je dit effect heel goed zien.

Naar bestelpagina

 


iPhone hoesje met studs

Is grijs meer jou kleur? Dan hebben wij hier een grijs iPhone hoesje met studs. Net zo stoer als het leren telefoonhoesje hierboven. Wil jij naast de laatste mode op je iPhone hoesje ook nog  een functionele beschermhoes? Dat kan, want naast het trendy design is er ook nagedacht over de functionaliteit van deze iPhone case. Aan de onderkant van deze lederen case zit een opening. Door deze opening kan je de iPhone snel en makkelijk uit de beschermhoes halen. Zo mis je nooit meer een telefoongesprek. Dankzij dezelfde opening aan de onderkant kan je dit iPhone hoesje met studs opladen terwijl deze in de case zit. Zo is jou geliefde iPhone altijd beschermd.

Leren iPhone hoesje met trendy design gecombineerd met oude ambachten.

De leren iPhone is gemaakt van Siena leer. Dit leer komt uit het zonovergote Italiaans Toscane. Hier word al eeuwen lang een top kwaliteit leer gemaakt en het leerlooien zit hier bij de mensen in het bloed. Het is altijd mooi om te zien hoe de lokale leerlooiers op nog ambachtelijke wijze hun leer verwerken. Dat maakt het leer van deze lederen iPhone case zo bijzonder. De eeuwenoude tradities van het leerlooien.

Naar bestelpagina

 

iPhone hoesje studs

Leren iPhone hoesje studs