iPhone hoesje vintage

Leren iPhone hoesje vintage gemaakt van een vintage leer kwaliteit. Dit leer word mooier naarmate je het leren iPhone hoesje langer gebruikt.


Trendy iPhone hoesje gemaakt van vintage leer. Dit leer heeft een hele bijzondere look en geeft jou iPhone een echte leer uitstraling. Ben je op zoek naar een goede bescherming voor je iPhone, maar wil je ook een stoere look, dan is dit een top leren iPhone hoesje voor jou. Geen plastic, geen rommel, maar een stijlvolle iPhone sleeve die ook nog eens in het laatste mode beeld past.

Bij ledereniPhonehoesjes.nl proberen we leren iphone hoesjes te maken die goed in het laatste mode beeld passen. Dus geen saaie iPhone cases, maar hip en trendy. Daarom ook dit iPhone hoesje vintage. Vintage leer ontzettend modisch de laatste tijd en is te vinden op tassen, schoenen en andere accessoires. iPhone hoesjes konden natuurlijk niet achterblijven.

Bestel het vintage iPhone hoesje


Leuk als cadeau

Dit iPhone hoesje vintage word geleverd in een leuk doosje. Hierdoor is het ook leuk om dit iPhone hoesje cadeau te geven aan vriend, familie of je relatie. Het doosje is zwart, strak en stijlvol en maakt het vintage iPhone hoesje helemaal af.

Voor elk type iPhone

Dit leren iPhone hoesje is geschikt voor alle type iPhone. Dus of je nou een vintage iPhone 4 hoesje, een vintage iPhone 3 of een vintage iPhone 5 hoesje nodig hebt, wij hebben het allemaal. Klik op jou type iPhone en ga direct naar de juiste pagina.

Scherp geprijsd

Dit hippe en trendy vintage iPhone hoesje is ook nog eens ontzettend scherp geprijsd. Voor maar €19,95 is dit iPhone hoesje van jou. En voor dat bedrag word deze ook nog eens gratis naar je opgestuurd. Bestel je voor 15.00 uur dan heb je deze iPhone case de volgende dag in huis.