iPhone hoesje zebra

Hieronder vind je de verschillende modellen iPhone hoesjes met zebra print. Kies jou favoriete fashionable leren iPhone hoesje zebra.


Populair Het iPhone hoesje zebra is het meest populaire iPhone hoesje uit onze collectie

Aaibaar Dit iPhone hoesje met zebraprint is lekker harig en ontzettend aaibaar.

Design Wil jij een witte zebra, of een beige? Wil jij met aan de zijkant een vlecht, of met stiksel?


Leren iPhone hoesje zebra

Basic zebra leren iPhone hoesjes .

Basic iPhone hoesje zebra

Dit is het meest basic model iPhone hoesje zebra uit onze collectie. Dit iPhone hoesje is lekker harig en daarmee de ideale knuffel partner voor jou en je iPhone. Het haar van het leer zorgt ervoor dat dit leren telefoonhoesje een luxe uitstraling krijgt. De iPhone hoesjes met zebra motief zijn het het meest populair bij ledereniphonehoesjes.nl. Dit komt omdat zebra op dit moment fashionable is. Het leer is uiteraard niet echt van een zebra gemaakt, maar het is rundleder. Dit rundleder is geverfd in het motief van de zebra.

Dit hippe iPhone hoesje heeft naast een trendy design ook een aantal zeer functionele features. Zo is er een manier bedacht om te zorgen dat je de iPhone snel uit de beschermhoes kan halen en toch ook kan opladen terwijl deze beschermd is. Dit is gedaan door de opening aan de onderkant. Hierdoor is de oplader vrij en kan je ook de Apple iPhone snel uit de case schuiven. Dez sleeve is beschikbaar als iPhone 3 zebra en als zebra iPhone 4 hoesje.

Read more

 

 


iPhone hoesje zebra met vlecht

In tegenstelling tot het basic iPhone hoesje zebra, heeft deze lederen iPhone case een trendy vlecht aan de zijkant. Dit maakt dit trendy iPhone hoesje net even specialer dan de case die hier boven staat. Het vlechtje aan de zijkant van dit telefoonhoesje is een kenmerk van onze hoesjes. Dit is door ons bedacht en wij zijn vooralsnog de enige die onze leren iPhone hoesjes op deze manier maken. De vlecht is in meerdere kleuren beschikbaar. Vind je bijvoorbeeld de vlecht wel leuk, maar de kleur iets te heftig, dan hebben we ook een zwarte vlecht. Wil je het nog gekker? We hebben ook een iPhone hoesje zebra met een gele vlecht!

Zo zijn er veel variaties beschikbaar voor dit zeer populaire iPhone beschermhoesje.

Wil jij deze iPhone case van leder, maar weet je niet of deze voor jou type Apple iPhone beschikbaar is? Dan heb ik goed nieuws voor je, want deze beschermhoes is beschikbaar als iPhone 4 hoesje, iPhone 3 hoesje en natuurlijk ook als iPhone 5 hoesje zebra. Wil jij alle mogelijke variaties bekijken van dit trendy iPhone hoesje? klik dan snel op read more en bekijk het volledige overzicht van deze hippe beschermhoezen met zebra motief.

Read more

 

 

iPhone hoesje zebra rood

iPhone hoesjes zebra met trendy vlecht