Slimme iPhone 6 hoesjes

itZbcause heeft iets nieuws bedacht. Deze telefoonhoesjes merk heeft een ontzettend slim iPhone 6 hoesje gemaakt. Hierdoor hoef je nooit meer te kiezen tussen je bookcase en je hardcover, maar heb je beide hoesjes in een. Dit nieuwe concept combineert dus het beste van 2 werelden.

iPhone-6-6s-leren-telefoonhoes-handig

iPhone 6 bookcover & bookcase in één

Het werkt als volgt: je krijgt een telefoonhoesje thuis gestuurd gemaakt van een premium kwaliteit Italiaans leer. Je klikt je telefoon in het telefoonhoesje, vervolgens denk je, is dit het nou, maar dan pak je het plastic gedeelte van het iPhone 6 hoesje en dan blijkt dan je deze er gewoon uit kan pakken. De 2 kanten zitten namelijk aan elkaar vast met een magneet. Deze magneet is sterk genoeg om je telefoon op z’n plek te houden. Door de slimme plaatsing van de magneten valt de telefoon altijd automatisch op de juiste plek.

Drie verschillende modellen

Dit model iPhone 6 hoesje is beschikbaar in 3 varianten. Zo is er voor iedereen wat. We hebben een variant met een trendy slangenprint. Daarnaast hebben we een zwart & bruin telefoonhoesje. Kies de kleur die bij je past.


Magnetic-wallet-case-iPhone-6-snake-1


Magnetic-wallet-case-iPhone-6-zwart-1


Magnetic-wallet-case-iPhone-6-bruin-1

 

Meer info

itZbcause heeft een uitgebreide pagina geweid aan deze leren iPhone 6 hoesjes. Wil jij dus weten waar dit hoesje allemaal voor te gebruiken is, kijk dan op de website van itZbcause voor meer info. En wij durven te wedden dat jij je slimme iPhone 6 hoesje snel besteld!

Slimme iPhone 6 hoesjes